ЖИТТЯ

Раптово вибухнула шина: на Дніпропетровщині чоловік отримав важку виробничу травму

Однією із причин травматизму являється виробнича травма. Недотримання правил техніки безпеки викликають важкі наслідки для здоров’я людини.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Так, 3 травня, о 11:38, до Дніпровської ЦОД надійшов виклик із Кам’янського про вибух колеса автомобіля з травмою водія на виробництві. Бригада “екстренки” прибула на місце події вже за 7 хвилин.

З’ясувалось, що чоловік виконував накачування шини компресором, не закріпив її в металевій клітці, покинув місце виконання роботи і залишив без контролю процес. Коли повернувся шина раптово вибухнула, клітка розірвалась, вибуховою хвилею і частинами клітки чоловік отримав важку травму.

Медики одразу розпочали надання екстреної медичної допомоги. Чоловіка з діагнозом: сполучена травма тіла, відкрита ЧМТ, струс головного мозку, рвана рана тім’яної ділянки, рвана рана правої щоки, кровотеча з ран, відкус язика, відкритий перелом лівої малогомілкової кістки» госпіталізований до Кам’янської лікарні швидкої медичної допомоги.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 18-річний хлопець потрапив під потяг. Також чоловік впав на сервант та помер. На трасі під Нікополем внаслідок ДТП загинуло 2 чоловіка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас