ЖИТТЯ

У лікарні Мечникова провели унікальну операцію бійцю з важким пораненням у голову

У лікарні Дніпра провели унікальну операцію. 10 квітня боєць отримав важке поранення в голову в Донецькій області. Куля та уламки потиличної кістки залетіли глибоко в головний мозок. 

Про це розповів гендиректор лікарні Мечникова Сергій Риженко, передає Інформатор.

Кращі нейрохірурги Мечникова провели складну операцію за допомогою сучасного нейрохірургічного мікроскопу – видалили кулю та уламки потиличної кістки з голови. Руслан прийшов в свідомість та вже завтра їде на реабілітаційне лікування.

Руслан прийшов в свідомість, завтра їде на реабілітаційне лікування. Згадує про жінку і про дитину. І хоче одного – повернутись додому, щоб дитина не зосталась сиротою, каже: це страшніше кулі.

P.S.: Дякую всім, хто допомагає лікарні Мечникова рятувати приречених.

“Сьогодні великі слова вдячності міністру Viktor Liashko (Віктору Ляшку), який перший зголосився про поставку супер нейрохірургічного мікроскопу. Цей сучасний апарат разом з нейрохірургами Мечникова врятував сотні людських життів.
Вітаємо, бажаємо ЗДОРОВ’Я та ПЕРЕМОГИ”, – написав  Сергій Риженко.

Раніше ми повідомили про те, що у Мечникова лікарі провели унікальну операцію Захиснику. Медики рятують ногу Захисника з Вінниці та вагітну жінку-капітана з осколковими пораненнями. На Дніпропетровщині бригада медиків врятувала чоловіка, який знепритомнів посеред вулиці.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас