ЖИТТЯ

У лікарні Дніпра рятують ногу Захисника з Вінниці та вагітну жінку-капітана з осколковими пораненнями

Щодня лікарі в лікарні імені Мечникова рятують та допомагають пораненим Захисникам та Захисницям. Зараз лікарні збирають по частинах ногу Ріната з Вінниці та допомагають вагітній жінці-капітану.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення генерального директора Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні імені Мечникова Сергія Риженко.

До медзакладу доставили Ріната, чоловік родом з Вінниці. Він поступив в комі та з великою крововтратою. Права нога розірвана на шматочки, в лівій – відламкові поранення коліна та стегна. Реаніматологи та травматологи лікарні імені Мечникова щодня збирають по частинках ногу, відокремлюючи живі тканини від померлих, щоб не втратити кінцівку.

“Батько загинув на його очах, з заповітом відстояти Батьківщину. Вдвох добровольцями пішли на захист країни. Мама поруч. Гладить сина по волоссям та дякує лікарям Мечникова за сина”, – пише лікар.

В окремій палаті лежить жінка-капітан – справжня красуня, українка з русявим волоссям, яка потрапила під ракетний обстріл. Вони з чоловіком з перших днів на війні. Він командир батальйону. В неї осколкове поранення кисті руки та стегна.

Жінка прагне народити довгоочікувану дитину. В цьому їй допоможуть лікарі Мечникова. Вагітність 20 тижнів.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині бригада медиків врятувала чоловіка, який знепритомнів посеред вулиці. У Дніпрі врятували Захисника, який отримав поранення після прямого влучання танку.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас