ЖИТТЯ

У Дніпрі відбудеться прощання із загиблими внаслідок ракетної атаки

28 квітня, росіяни атакували Дніпро та область ракетами Х-101 та Х-555. В результаті удару загинула 31-річна жінка та її 2-річна дитина. Ще трое – постраждало.

Стало відомо, коди проведуть в останню путь загиблу жінку та її дитину. Про це у соцмережах повідомила Тетяна Білаш, двоюрідна сестра загиблої, передає Інформатор з посиланням на “Дніпро обласний”.

Поховають Ольгу та маленьку Вероніку 1 травня, о 12:00, на цвинтарі у Чаплях Самарського району. Об 11:00 відбудеться поминальна панахида біля місцевої церкви.

Нагадаємо, 31-річна жінка та її 2-річна донечка загинули під час прильоту ворожої ракети по приватному будинку 28 квітня. Чоловік загиблої Ольги вижив, батько та мати знаходяться у лікарні.

Сестра загиблої жінки розповіла подробиці трагедії. Вона попросила допомоги для родини у небайдужих людей.

Раніше ми повідомили про те, як у Дніпрі виглядає будинок, де загинули 31-річна жінка з 2-річною донькою. Також про те, що з-під завалів ангару у Дніпрі витягли жінку. Ракетний обстріл Дніпра: подробиці від рятувальниківполіції та прокуратури.  Під час нічної атаки росіяни застосували ракети, які важко виявити та збити.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас