ЖИТТЯ

У Запоріжжі через ракетний удар росіян загинула родина з немовлям

У Запоріжжі через ракетний удар росіян загинули Каміла та Ілля Фурники разом із 8-місячною дочкою Емілією. Тіла подружжя та дитини дістали з-під завалів рятувальники. Рідні не хотіли до останнього вірити у те, що молодої родини більше немає.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на “Українську правду”.

Батьки Каміли та хрещена маленької Емілії два дні чекали новин від рятувальників біля під’їзду, сподіваючись, що молоду жінку, її чоловіка та дитину знайдуть живими. Квартиру, в якій мешкала сім’я, повністю знищено. 

“Біль, просто біль, безжалісно вирвали серце, розбили та покалічили душу…Тисячу слів “за що”??? Я чекала 2 дні біля під’їзду, молилася та вірила, що вас знайдуть живими, чому так? Вічна пам’ять та рана на все життя…Легких хмаринок тобі, моя маленька та назавжди для мене усміхнена дівчинка, вибач, що не зберегли“, – пише кума Каміли Анна.

Загинули Каміла та Ілля Фурники разом із 8-місячною дочкою Емілією

Загинули Каміла та Ілля Фурники разом із 8-місячною дочкою Емілією

Нагадаємо, російські окупанти вночі 2 березня здійснили повітряну атаку на Запоріжжя, внаслідок чого пошкоджень зазнав житловий будинок. Наразі відомо про 13 загиблих мешканців житлового будинку.

Як повідомляють у громадській організації “Хортицька варта”, на початку війни родина Фурників виїхала з окупованого рідного села Вербове, що на Запоріжжі. Подружжя деякий час проживало на заході України. У Запоріжжя Фурники повернулися за кілька днів до трагедії.

Раніше ми повідомили про те, що померла прес-офіцер ДСНС Євгенія Дудка, яка постраждала під час ракетної атаки по аеропорту Дніпра. Захищаючи Україну героїчно загинув 38-річний воїн з Нікополя. Раніше ми повідомили про те, що стало відомо ім’я військового, якого стратили окупанти після слів “Слава Україні”.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас