ЖИТТЯ

Як у Дніпрі виглядає будинок, де загинули 31-річна жінка з 2-річною донькою

В ніч на 28 квітня війська рф атакували Дніпро. В результаті удару в Чаплях загинули 2-річна дівчинка та 31-річна жінка.

Інформатор Дніпро побував на місці трагедії й зафільмував зруйнований будинок. В ньому мешкали мирні люди, життя яких вночі обірвав ворог.

Дніпро обстріляли 7 ракетами. Пошкоджено декілька підприємств. Площа гасіння перевищувала 1000 квадратних метрів. Загинула 2-річна дитина та її 32-річна матір. 4 людини отримали травми, двоє з яких госпіталізовані.

За даними Інформатора, чоловік загиблої жінки знаходиться у сильному шоці. Її батьків доставили до лікарні. На стінах зруйнованого будинку видно дитячі малюнки та напис “мама”.

“По прибуттю наших підрозділів на виклики по кожній адресі були виявлені пожежі великих масштабів. Тут пожежа була незначна, але, на жаль, наші співробітники виявили двох загиблих та двох поранених. На цьому місці пожежу ліквідували дуже швидко. На двох інших локаціях довелося попрацювати трохи довше. Задіяно 20 автомобілів ДСНС та 70 рятувальників”, – відмітив представник ДСНС.

Раніше ми повідомили про те, що над Дніпропетровщиною сили ППО збили 7 ворожих ракет. Ранковий ракетний обстріл Дніпра: подробиці від рятувальниківполіції та прокуратури.  Під час нічної атаки росіяни застосували ракети, які важко виявити та збити. Внаслідок атаки росіян по підприємству під Нікополем загинуло 700 голів птиці: подробиці від поліції.

Фото: Денис Чубченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас