ЖИТТЯ

Сестра загиблої жінки та 2-річної дитини у Дніпрі, розповіла подробиці трагедії

28 квітня, росіяни атакували Дніпро та область ракетами Х-101 та Х-555. У результаті атаки загинула 31-річна жінка та її 2-річна дитина. Ще трое постраждало.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Telegram-каналу “Дніпро Обласний”.

Сестра загиблої під час ракетної атаки дніпрянки зробила допис у соцмережах де розповіла подробиці трагедії  та попросила допомоги у небайдужих людей. Жінка розповіла що в лікарні в середній тяжкості зараз знаходиться дядько та тітка, а будинок більше не придатний для життя.

“Я ніколи не думала що це торкнеться мене та моєї родини. Сьогодні  вранці рашиська ракета вбила мою двоюрідну сестру та дворічну двоюрідну племінницю, дядько та тітка у середній тяжкості в лікарні, будинок не придатний для життя. Я хочу щоб всі росіяни  згнили та вимерли, я хочу щоб цієї країни більше ніколи не існувало. Я їх ненавиджу, мій світ зруйновано та спустошено. Спочивайте, мої янголятка, я вас дуже люблю.”, – пише жінка.

Раніше ми повідомили про те, що з-під завалів ангару у Дніпрі витягли жінку. Над Дніпропетровщиною сили ППО збили 7 ворожих ракет. Ранковий ракетний обстріл Дніпра: подробиці від рятувальниківполіції та прокуратури.  Під час нічної атаки росіяни застосували ракети, які важко виявити та збити. Внаслідок атаки росіян по підприємству під Нікополем загинуло 700 голів птиці: подробиці від поліції.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас