ЖИТТЯ

В березні у Нікополі лише сім собак з притулку знайшли новий дім

У Нікополі протягом березня 2023 року волонтери роздавали безпритульних тварин. Влаштувати вдалося лише 7 собак. Звичайно, це дуже мало.  Люди неохоче беруть у родину безпритульних тварин. А їх щодня більшає на вулицях міста.

Про це стало відомо з Facebook. Повідомлення з’явилося в групі про тварин.

У Нікополі про безпритульних тварин піклуються співробітники та волонтери ГО «Нікопольський притулок для тварин «Шанс на життя». Вони розповіли про сумні підсумки воєнного березня.

За минулий місяць сім’ю знайшли всього 7 собачок, 5 повернулися у рідні місця. Врятувати вдалося 35 пухнастих. Ще 3  собаки повернули в притулок.

До речі, на фото Кульбабка – дуже красива, мила, розумна, молоденька і вже стерилізована дівчинка. Та ще й охороняє чудово. Собачку врятували волонтери та виходили її.

“Тисячі людей переживали за цю милу істоту, написали сотні коментарів. Нехай тепер знайдеться людина, що стане для нею сім’єю! Часу у Кульбабки обмаль – місця в притулку не вистачає катастрофічно”, – йдеться у повідомленні.

Кульбабка шукає родину

Кульбабка шукає родину

Якщо ви станете турботливими господарями, то візьміть малечу в родину. Телефонуйте: (066) 582-67-09.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині рятувальники дістали з 2-метрового люка морську свинку. На Дніпропетровщині у квартирі багатоповерхівки виявили понад 500 кажанів. ДСНС присвятила пост вдячності службовим собакам, які шукали людей під завалами у Дніпрі. На Дніпропетровщині пес просидів у ямі п’ять днів. Рятувальники Дніпропетровщини витягли совеня з вентиляційної шахти та виловили у ванній кажана. Також про те, що службовий пес знайшов зловмисника у Дніпропетровській області.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас