ЖИТТЯ

Службовий пес знайшов зловмисника у Дніпропетровській області

5 квітня, зловмисник проник до приватного домоволодіння, побив господаря та заволодів його майном. Злочин стався у селі Варварівка Юр’ївської громади. Поліція за допомогою кінолога та службового пса Бая відшукала зловмисника. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровській області.

До розкриття розбійного нападу залучили дільничних офіцерів поліції, поліцейських офіцерів громади та кінолога з вівчаркою Баєм.

Службовому псу знадобилось менше години, щоб розшукати причетного до розбійного нападу чоловіка. Бай привів правоохоронців на подвір’я приватного домоволодіння 30-річного жителя Варварівки. Під час огляду домоволодіння правоохоронці виявили майно потерпілого та сліди злочину на одязі чоловіка.

Бай знайшов зловмисника у Дніпропетровській області

Бай знайшов зловмисника у Дніпропетровській області

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Того ж дня чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на час досудового слідства.

Раніше ми повідомили про те, що ДСНС присвятила пост вдячності службовим собакам, які шукали людей під завалами у Дніпрі. У Покрові вандали потрощили приміщення захисного укриття.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас