ЖИТТЯ

ДСНС присвятила пост вдячності службовим собакам, які шукали людей під завалами у Дніпрі

ДСНС опублікувала пост вдячності «розумним носикам». Мова йде про пошукових собак. Одразу після трагедії кінологи Міжрегіонального центру швидкого реагування разом із своїми вірними напарниками прибули до Дніпра та розпочали роботи з пошуку постраждалих.

У першу ніч пошуково-рятувальних робіт чотирилапі помічники обстежили близько 500 кв. м. завалів. Вони допомогли виявити постраждалих. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на ДСНС України.

Ірина Давиденко  з курцхаром Джоном, Ігор Найда з німецькою вівчаркою Леді, Олександр Жарий та Сергій Гармаш з бельгійськими вівчарками Мілкою та Чаком – саме ця команда працювала на місці події.

Ірина Давиденко  з курцхаром Джоном,  Ігор Найда з німецькою вівчаркою Леді

Ірина Давиденко  з курцхаром Джоном,  Ігор Найда з німецькою вівчаркою Леді

“Повірте, наші службові собаки втомлюються не менше, ніж рятувальники, але знають, що від їхнього виняткового нюху залежить життя людей. І часом лише вони можуть допомогти знайти постраждалих. Тож дякуємо нашим помічникам за віддану службу!”, – написала ДСНС.

Чотирилапі помічники обстежили близько 500 кв. м. завалів

Чотирилапі помічники обстежили близько 500 кв. м. завалів

Також на місці атаки працювали 11 кінологів та 7 собак-універсалів пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес» із Павлограду. Універсалами їх називають, бо вони шукають як живих, так і тіла.

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. На той час повітряна тривога в області тривала вже понад півтори години, оскільки росіяни завдали масований ракетний удар по українських містах. Сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областю. Нажаль, у Дніпрі ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Один з під’їздів будинку повністю «склався» від вибуху.

Раніше ми повідомили, як у Дніпрі поряд з рятувальниками людей під завалами шукають собаки. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас