ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині рятувальники дістали з 2-метрового люка морську свинку

6-го квітня, о 12:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жінки про те, що її морська свинка потрапила до люку. Подія сталася на площі Новокодацькій міста Дніпро. За викликом виїхали рятувальників міста у складі чергового відділення.

На місці події співробітники ДСНС  у занедбаному колодязі на глибині 2 метрів виявили морську свинку. За допомогою драбини один з рятувальників спустився вниз та підняв на поверхню волохату тваринку. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу ДСНС України у Дніпропетровській області.

Цілу та неушкоджену домашню улюбленицю одразу передали її власниці, яка була на місці. До порятунку морської свинки було залучено 5 надзвичайників.

Морська свинка впала до люку

Морська свинка впала до люку

Домашню улюбленицю одразу передали її власниці

Домашню улюбленицю одразу передали її власниці

Ця пригода мала щасливе завершення, а буває й інакше. Вигулюючи домашніх улюбленців, особливо таких маленьких та спритних, будьте уважні. А краще, придбайте спеціальну шлейку. В зоомагазинах можна знайти засоби вигулу навіть для хом’яків та домашніх щурів.

До порятунку морської свинки було залучено 5 надзвичайників

До порятунку морської свинки було залучено 5 надзвичайників

Щасливий порятунок тварини

Щасливий порятунок тварини

Раніше ми повідомили про те, що службовий пес знайшов зловмисника у Дніпропетровській області. На Дніпропетровщині у квартирі багатоповерхівки виявили понад 500 кажанів. ДСНС присвятила пост вдячності службовим собакам, які шукали людей під завалами у Дніпрі. На Дніпропетровщині пес просидів у ямі п’ять днів. Рятувальники Дніпропетровщини витягли совеня з вентиляційної шахти та виловили у ванній кажана.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас