ЖИТТЯ

Загарбники викрали чотирьох працівників Запорізької АЕС

Ввечері, 6 квітня, загарбники у масках вдерлися до одного із приміщень тимчасово окупованої Запорізької АЕС та забрали чотирьох працівників служби фізичного захисту станції. Атомників вивезли в невідомому напрямку, і наразі місце їхнього перебування залишається невідомим.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Енергоатому”.

Всі четверо вважалися лояльними до окупаційного керівництва ЗАЕС, адже підписали контракти з фейковою АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС». Серед затриманих, був і заступник «начальника» служби Марк Волков, котрий всіляко сприяв незаконній діяльності загарбників.

“Цікавим, щоправда, є інший факт: попри «офіційний» перехід на роботу до окупантів, їхні боси не можуть віднайти у затриманих паспорти рф: чи то не взяли поки, чи ретельно приховують. Можливо, таким чином вони прагнуть «пройти між крапельками», аби після деокупації не потрапити до списку колаборантів, і саме це не сподобалось рашистам.”, – йдеться у повідомленні.

Ситуація на ЗАЕС стає дедалі напруженішою. Перевірки та пошук «неблагонадійних» посилюються, і навіть співпраця з окупантами не рятує від підвалу чи допитів.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники мінують околиці Енергодару. Також про те, що загарбники створили на ЗАЕС псевдопрофспілкову організацію.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас