ЖИТТЯ

У Нікополі двое чоловіків викрали електронну техніку з автомобіля

У Нікополі затримали двох чоловіків, які викрали електронну техніку з автомобіля. Зловмисники використали прибор для електронного зламу сигналізації та викрали з машини планшет, зарядний пристрій та інше майно.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

Злочин стався 5 квітня о 13:30 годин в Нікополі на автостоянці поблизу супермаркету. Двоє раніше судимих чоловіків домовилися обікрасти автомобіль. Один з них слідкував за потерпілим на вході до магазину та за допомогою електронного пристрою зчитав сигналізацію, а інший здійснив крадіжку. Після чого з викраденим вони втекли з місця події.

Правоохоронці встановили причетних до злочину осіб – ними виявилися місцеві мешканці 42 та 35 років. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене майно повернули власнику.

6 квітня крадіям повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена групою осіб в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України. Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові 39-річний чоловік намагався дати хабар поліцейським. У Покрові вандали потрощили приміщення захисного укриття.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас