ЖИТТЯ

Загарбники поширюють дезінформацію перед візитом Гроссі на ЗАЕС

Як вже відомо, на Запорізькій АЕС очікується візит команди МАГАТЕ на чолі з Гроссі. Він хоче з перших вуст оцінити серйозну ситуацію з ядерною безпекою на об’єкті та підкреслити нагальну необхідність його захисту під час війни. Мешканців Нікополя та Енергодара попереджають про можливі провокації з боку загарбників. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України, 28 березня оприлюднив нову добірку маніпуляцій та дезінформації, які поширюють російські загарбники.

Зокрема, член окупаційної адміністрації регіону володимир рогов заявив, що “українські військові можуть влаштувати провокації з нагоди візиту генерального директора Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаеля Гроссі на Запорізьку АЕС”.

Це – дезінформація, попереджають експерти ЦПД.

В свою чергу наші військові попереджають про сценарій “1 вересня”, коли Гроссі вперше відвідував ЗАЕС. Тоді окупанти активно обстрілювали не тільки берег Енергодару та Нікополь, а ще й вели артобстріл маршруту місії МАГАТЕ до Запорізької АЕС та робила все, щоб зірвати цей візит.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти готуються до приїзду команди МАГАТЕ. Також про те, що  Володимир Зеленський побував у Нікополі: що відомо.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас