ЖИТТЯ

В Енергодарі загарбники готуються до приїзду команди МАГАТЕ

У Нікополі попереджають про можливі провокації росіян під час приїзду команди МАГАТЕ. Загарбники можуть повторити “сценарій 1 вересня”, коли під час візиту на станцію Рафаеля Гроссі вони почати обстрілювати Енергодар, прилеглі території та протилежний берег Каховського водосховища.

Про це ввечері 28 березня попередив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

На протилежному березі водосховища дещо відбувається, пише Євтушенко. Окупанти, з їх слів, готуються до приїзду команди з МАГАТЕ, одночасно розповідаючи про можливі провокації з боку Сил оборони України. повідомляє голова НРВА.

Він додав, що під час минулих відвідин місії МАГАТЕ були провокації.

“Але здійснювали їх війська рф, обстрілюючи Енергодар та прилеглі території з мінометів і ствольної артилерії. Потім били “у відповідь” по містам і селам Нікопольського району. Все це супроводжувалось відповідною медійною “кісельовщиною” у виконанні російських засобів масової дезінформації”, — нагадав Євтушенко.

У зв’язку з цим очільник Нікопольщини звернувся до жителів прибережних територій з проханням за можливості уникати перебування на відкритих місцях та дослухатись до попереджень про артилерійські обстріли протягом найближчого тижня.

“Аналогічне попередження буде актуальним для земляків, що знаходяться на протилежному, тимчасово окупованому березі водосховища”, — зазначив голова Нікопольської РВА, маючи на увазі мешканців Енергодара та навколишніх населених пунктів.

Раніше ми повідомили про те, що Гроссі виїхав на ЗАЕС: військові попереджають про високу ймовірність ворожих обстрілів. Також про те, що  Володимир Зеленський побував у Нікополі: що відомо.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас