ВЛАДА

Володимир Зеленський побував у Нікополі: що відомо

27 березня, під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Володимир Зеленський відвідав Нікополь, який постійно обстрілюють російські окупанти. Глава держави ознайомився із ситуацією в Нікопольському районі, наслідками терористичних ударів ворога по Нікополю, Марганцю та інших населених пунктах регіону.

Про це стало відомо з офіційного Telegramканалу Zelenskiy/Official та офіційного інтернет-представництва Президента України, передає Інформатор.

На Дніпропетровщині Зеленський відвідав Нікопольський район, який постійно зазнає ворожих обстрілів. Обговорив наслідки терористичних ударів по Нікополю, Марганцю та інших населених пунктах регіону. На зустрічі з президентом був присутній Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної державної адміністрації.

Володимир Зеленський побував у Нікополі

Володимир Зеленський побував у Нікополі

Майже 5 тисяч будівель району зазнали руйнувань. З них майже 3 тисячі – багатоповерхівки та приватні будинки. Трагічні цифри… Серед них медичні й освітні заклади. Постраждалим громадянам надається необхідна допомога.

“Дякую кожному, хто працює заради відновлення та повернення нормального життя нашим людям! Усе відбудуємо та відновимо”, – написав Зеленський в офіційному Telegramканалі.

Про наслідки атак ворога і допомогу для громад Главі держави під час зустрічі доповів голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак.

«Усе відбудуємо та відновимо». Так сказав Володимир Зеленський.

“Дякую Президенту за мужність бути зі своїм народом. Навіть там, де найгарячіше. Та нашим людям, які тримаються попри все. І попри все працюють – щоб район жив, а Перемога з кожним днем ставала ще ближчою”,- написав Лисак.

«Усе відбудуємо та відновимо»

«Усе відбудуємо та відновимо»

Як передає Інформатор Дніпро, 27 березня вранці Президент Володимир Зеленський приїхав у Запорізьку область. Він зустрівся з бійцями на передових позиціях. Крім цього, відвівав він і військовий госпіталь, де лікуються поранені Захисники. Президент вручив нагороди воїнам та медикам. Також він побував і у командному пункті оперативного угруповання військ «Запоріжжя». Там Президент вручив ордени та медалі співробітникам Служби безпеки України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Також глава держави зустрівся з гендиректором МАГАТЕ Рафаелем Гроссі на території ДніпроГЕС. Пообіді ж завітав Володимир Зеленський до Дніпропетровської області. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела.

Офіційно візит Володимира Зеленського до Дніпра та Дніпропетровської області не анонсували.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі через обстріл постраждав 51-річний чоловік. Наші військові попереджають про високу ймовірність ворожих обстрілів. Мешканців Нікополя попереджають про небезпеку від дронів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас