ЖИТТЯ

Українцям масово розсилають дивні повідомлення на телефон

24 березня, користувачі “Київстар” почали отримувати дивні повідомлення. В них вказана пропозиція допомогти ворогу та надати інформацію про ЗСУ.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Дніпро.

При цьому посиланням веде на Telegram-канал під псевдонімом “Krayina”. Відомо, що оплату пропонують у доларах.

За період повномасштабного вторгнення росії в Україну вдалось затримали понад 1,5 тисячі людей. Їх підозрюють у співпраці з окупантами. Громадяни зливали інформацію про позиції українських військ, блокпости та місця прильоту ракет за 5-10 тисяч гривень. Також в Україні викрили близько сотні ДРГ та затримали понад 1 600 осіб, які ймовірно причетні до диверсійної спільноти.

До держзради відноситься перехід на бік ворога під час воєнного стану або збройного конфлікту, шпигунство та надання допомоги іноземним державам, іноземним організаціям або їх представникам у проведенні підривної діяльності проти України.  Згідно зі статтею №111 ККУ зрадникам загрожує позбавлення волі від 12 до 15 років.

Раніше ми повідомили про те, що в школах Енергодару загарбники відкривають відділення російського «Руху перших». А також про те, що у МАГАТЕ заявили про загрозу відключення ЗАЕС від останньої резервної лінії електропередач. А також про те, що загарбники кинули в підвал псевдомера Енергодару.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас