ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині група шахраїв продавала неіснуючі дрова

На Дніпропетровщині викрили групування яке продавало неіснуючі дрова. Їх організатор перебуває у місцях позбавлення волі. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Організатором групи виявився 32-річний чоловік, який перебуває в місцях позбавлення волі, де відбуває покарання за скоєння крадіжок. Він безпосередньо спілкувався з потерпілими та пропонував послуги з продажу дров. Також встановлені його спільники та виконавці, які розміщували оголошення та підшуковували осіб, які оформляли на себе банківські карки.

З вересня 2022 року зловмисники розміщували в мережі оголошення про продаж дров. Умовою була повна або часткова передплата. Щойно покупці переказували гроші – з ними припиняли контакт і не виконували угоду. Жертвами шахраїв ставали жителі усіх регіонів країни.

23 березня за місцями мешкання фігурантів у містах Синельникове, Дніпро та Перещепине відбулися 8 обшуків, в ході яких вилучені банківські картки, мобільні телефони та сім-карти, грошові кошти та інші речові докази. Цього ж дня двом особам повідомили про підозру за 11 фактами шахрайств за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Ще одній жінці повідомлено про підозру за 5 фактами. Досудове розслідування триває, в ході якого будуть встановлені всі епізоди злочинної діяльності затриманих.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині двоє чоловіків та жінка підробляли медичні документи для ухилянтів. Також про те, що мешканець Нікополя заманив жінку в орендовану квартиру та хотів вбити.

На Дніпропетровщині група шахраїв продавала неіснуючі дрова

На Дніпропетровщині група шахраїв продавала неіснуючі дрова

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас