ЖИТТЯ

Уродженець Нікополя в Америці пробіг напівмарафон у військовій екіпіровці, щоб допомогти дітям

Уродженець Нікополя пробіг напівмарафон, щоб допомоги дітям, які втратили батьків через війну. Його маршрут склав 12,1 км у повній екіпіровці військового, а це близько 25 кілограмів. Усі зібрані кошти чоловік передав благодійникам.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку Дмитра Литвиненко.

В Україні внаслідок збройної агресії росії постраждала 1407 дітей. Дані не остаточні. Щоб допомогти дітям, які втратили батьків через війну, уродженець Нікополя Дмитро Литвиненко, влаштував марафон з бігу. 

Дмитро кілька років мешкає в Америці. Він волонтер та засновник фонду в Україні “Help Agents – Агенти Допомоги”, який займається підтримкою військових на передовій. Компанію по збору коштів для постраждалих дітей, які втратили батьків, хлопець почав у січні 2022 року. Тоді ж і розпочав тренування.

Благодійний забіг Дмитра відбувся 19 березня. У свій день народження, у штаті Массачусетсі, чоловік пробіг 21,2 км в повному екіпіруванні військового (броня, шолом, форма та інше). Це приблизно 20 – 25 кілограмів додаткової ваги. Всі зібрані кошти були переведені до благодійного фонду “Діти Героїв”. Підтримати Дмитра та допомогти зі збором коштів для дітей ви можете за посиланням.

“Цей забіг присвячений моїй коханій мамі, яка померла 6 березня, і яка пишалася тим, що я робив, це для тебе люба! “, – пише у соцмережі Дмитро.

Раніше ми повідомили про те, що за лютий у Нікополі продуктові набори отримали майже 44000 осіб. Через війну на Дніпропетровщині продукти харчування в середньому подорожчали на чверть.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас