ЖИТТЯ

В школах Енергодару загарбники відкривають відділення російського «Руху перших»

Загарбники продовжують політику знищення самоідентифікації дітей в Енергодарі. Для промивання мізків росіяни використовують в першу чергу школи, дитячі табори, різноманітні заходи з пропагандистами, а особливо — «молодіжні рухи».

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Цього тижня на базі Енергодарських шкіл №2, №4 та №5 відкрилися так звані первинні відділення російського руху дітей та молоді «Рух перших». На них були присутні як місцеві «міністри Запорізької області», так і посадовці з москви, які керують питання молодіжної політики в рф. Як зазначають експерти Центру стратегічних комунікацій при Міністерстві культури та інформполітики України, окупаційний «Рух перших» є подібним до радянського комсомолу й має ознаки тоталітарного культу.

Зазначається, що наприкінці січня в росії ухвалили рішення щодо запровадження стратегії молодіжної політики до 2030 року, згідно з якою заплановано взяти під контроль держави всю позашкільну систему дитячого виховання. Так, усі творчі гуртки на території рф та в тимчасово окупованих районах України мають увійти в систему «Руху перших». В неї є особливість — система має залучати до позакласної роботи з дітьми «ветеранів сво» та «героїв росії».

Таким чином росія намагається використати українських дітей, щоб вирішити власні проблеми з демографією та нестачею мобілізаційного резерву. Саме для цього, залучаючи дітей та молодь до всіляких рухів, загарбники роблять молоде покоління українців лояльним до рф, перевиховуючи його згідно з російською пропагандою.

Раніше ми повідомили про те, що у МАГАТЕ заявили про загрозу відключення ЗАЕС від останньої резервної лінії електропередач. А також про те, що загарбники кинули в підвал псевдомера Енергодару.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас