ЖИТТЯ

У Нікополі рідним загиблих воїнів передали державні нагороди

З початку російського вторгнення 3,5 тисячі військових України отримали нагороди посмертно. Серед них є нікопольці. Сьогодні, 21 березня, рідним загиблих військових вручили державні нагороди.

Їх вручили міський голова Нікополя Олександр Саюк та начальник Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Сергій Дарєєв, передає Інформатор із посиланням на пресслужбу міськради Нікополя.

  • Згідно з Указом Президента України від 17 травня 2022 року № 343 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІ ступеня нагороджується головний сержант, Москаєв Давид Октайович. Нагороду отримала тітка загиблого – Раїса Олексіївна.
Захисники з Нікополя посмертно отримали державні нагороди

Захисники з Нікополя посмертно отримали державні нагороди

  • Згідно з Указом Президента України від 22 травня 2022 року № 358 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджується солдат, Усатий Єгор Вікторович. Нагороду отримали батьки: Людмила Миколаївна та Віктор Миколайович.
Шестеро захисників Нікополя отримали державні нагороди посмертно

Шестеро захисників Нікополя отримали державні нагороди посмертно

  • Згідно з Указом Президента України від 13 липня 2022 року № 497 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджується старший солдат, Павленок Олександр Миколайович. Нагороду отримала сестра Тетяна.
  • Згідно з Указом Президента України від 31жовтня 2022 року №745 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджується сержант, Семенюк Анатолій Павлович. Нагороду отримала дружина Наталя.
  • Згідно з Указом Президента України від 31 жовтня 2022 року №745 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджується солдат, Чешихін Олександр Віталійович. Нагороду отримали батьки: Валентина Вікторівна та Віталій Володимирович.
  • Згідно наказу Міністра оборони України від 20.10.2022 року №986 відзнакою «Знак пошани» нагороджується молодший сержант, Руснак Сергій Анатолійович.
    Нагороду отримала дружина Вікторія.

Вічна пам’ять Героям!

Рідні загиблих військових одержали державні нагороди

Рідні загиблих військових одержали державні нагороди

Нагороди вручив мер Олександр Саюк та полковник Сергій Дарєєв

Нагороди вручив мер Олександр Саюк та полковник Сергій Дарєєв

Вічна пам'ять загиблим Захисникам!

Вічна пам’ять загиблим Захисникам!

Нагороди посмертно

Нагороди посмертно

Родина втратила сина на війні

Родина втратила сина на війні

Раніше ми повідомили про те, що захищаючи Україну героїчно загинув 38-річний матрос з Нікополя. Потрапив під ворожий обстріл: під Нікополем загинув 33-річний рятувальник.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас