ВЛАДА

На 6-річного хлопчика з Нікопольського району обвалилася частина цегляної стіни

До лікарні Дніпра доставили 6-річного хлопчика. Він травмувався під час гри з однолітками. По приїзду “швидкої” хлопчик був у контактному стані. 

Про це повідомляє Інформатор Дніпро із посиланням на власні джерела, передає Інформатор.

Виявилось, що 18 березня хлопчик грався з однолітками у зруйнованій покинутій будівлі в селі Зелений Гай Нікопольського району. Частина дверного отвору та цегляної стіни обвалилися прямо на голову дитині.

Попередньо, постраждалому діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Після надання первинної медичної допомоги потерпілого доправили на лікування до обласної дитячої лікарні у Дніпрі.

Раніше ми повідомили про те, що  на Дніпропетровщині чоловік наніс 19 ударів дворічному хлопчику:  дитина померла. Дитина в комі, мати не може пояснити шо трапилось: у Дніпрі до реанімації доставили півторарічного хлопчика. На Запоріжжі двоє дітей отримали мінно-вибухові травми. Хлопчики знайшли на вулиці руків’я РКГ-3 яке здетонувало. Двох зниклих хлопчиків з Кривого рогу знайшли мертвими в кар’єрі: матір розповіла власну версію загибелі сина.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас