ВЛАДА

У Марганці провели в останню путь загиблу внаслідок ворожого обстрілу

Весна – це завжди відновлення життя та надія на краще. Але не цього разу. Вчора, 18 травня, в Марганці прощалися з Ольгою Диренко, секретарем ліцею N 11. Її життя забрав обстріл, який стався 15 березня.

Про це повідомила у Facebook Марина Петровська, колега загиблої жінки, передає Інформатор.

Писати і говорити про людину у минулому часі завжди важко. Тим більш, якщо ця людина була повна життєвих сил і працювала поруч з тобою, пише Марина.

Ольга Валеріївна багато років працювала в Марганецькому ліцеї № 11. Завжди привітна, відповідальна, організована, відкрита, толерантна, чуйна… Вона була тією людиною, яка багато знала і вміла. Адже робота секретаря пов’язана не лише з документами, а ще із великою кількістю людей.

Працівники закладу, батьки, учні, відвідувачі завжди могли розраховувати на допомогу та привітну усмішку. Будь-які питання діловодства ми могли вирішити разом з нею. Пустий кабінет ще довго буде нам нагадувати про неї, – з любов’ю про загиблу розповідає Марина.

“Хочу ще раз висловити слова співчуття її рідним та близьким. Ліцей втратив відповідального працівника, а вони втратили найдорожчу людину. Для нас вона завжди залишиться в пам’яті усміхненою та чарівною жінкою. Мені хочеться вірити, що вона буде надійним янголом – охоронцем, закладу в якому працювала… Світла пам’ять…”.

Нагадаємо, 15 березня, російська армія вдарила по Марганцю з важкої артилерії. Двоє людей загинули, п’ятеро постраждали. Поліція показала наслідки трагічного обстрілу Марганця.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблої…

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі загарбники створили нову катівню. Загиблій рятувальниці з Дніпра пропонують присвоїти звання “Герой України”.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас