ЖИТТЯ

Двох зниклих хлопчиків з Кривого рогу знайшли мертвими в кар’єрі: матір розповіла власну версію загибелі сина

18 листопада 2022 року, у Кривому Розі зникли двоє хлопчиків: 6-річний Данило і 8-річний Георгій. 20 днів у місті розшукували дітей. На жаль, 8 грудня дітей знайшли мертвими у кар’єрі. Причиною смерті стало переохолодження. 15 березня, на телепередачі “Говорить вся країна”, мати Георгія Олена розповіла про той трагічний день, коли бачила сина востаннє.

Про це розповідає Інформатор на Інформатор Кривий Ріг.

“Хлопчик постійно нам у всьому допомагав… 18 листопада, десь о 9-10-й ранку я була вже вдома, бо на роботу йду рано, близько 5-ої, покормила дітей, світла не було, я сказала залишатися вдома, тому що на дворі погода “не льотна”. Поки ми з чоловіком збиралися на підробіток, Жорік виглядав у вікно, коли ж ми підемо, бо гуляти ми його не пускали. Тому він думав, що коли ми підемо на підробіток, слідом вийде на вулицю погуляти”, – розповіла в студії ток-шоу мати померлого Георгія Олена.

Вже надвечір, старша донька Олени повідомила, що Жорік втік гуляти, тому вона пішла його шукати. Згодом дівчина знайшла брата і його друга Данила. Але хлопчики почали тікати і вона не змогла їх догнати, бо була з молодшим 4-річним братиком.

Саме тоді сестра Георгія востаннє бачила братика.

Але криміналіст ток-шоу Тетяна Незенко виявила на старому Ігнульці покинуту будівлю, де могли б переховуватися діти. Також було видно, що в будівлі була пожежа. Тому криміналіст припустила, що діти злякалися пожежі і побігли навіть забувши про взуття. Так вони могли опинилися на кар’єрі без одягу, де померли від втрати свідомості та переохолодження. Що підтверджує офіційну версію слідства.

Але матері й досі не вірять, що діти померли самі. Вони вважають, що їх могли вбити. Мати Данила, стверджує, що на руках у дитини були синці. А факт того, що ноги у дітей були чисті, зважаючи у якій багнюці їх знайшли, й досі не дають покою родинам померлих.

Нагадаємо, двоє хлопчиків віком 8 та 6 років пішли з дому 19 листопада. Георгій Ковальов та Данило Литенець могли бути у будь-якому місті України. До пошуку дітей долучилася кінологічна група. Тіла померлих хлопчиків з кар’єру на Дніпропетровщині дістали гірничорятувальники.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас