ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині чоловік наніс 19 ударів дворічному хлопчику: дитина померла

До 9 років позбавлення волі засуджено мешканця Зеленодольська який до смерті забив дворічну дитину. Матір засуджено до 4 років за  залишення дитини в небезпеці.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

У квітні 2020 року житель Зеленодольська спільно із співмешканкою вживали алкогольні напої. На ґрунті гніву, що виник через плач дитини, чоловік наніс малолітньому сину жінки не менше 19 ударів рукою по голові та тілу. Від одержаних травм малюк віком 1 рік 11 місяців помер.

У момент скоєння злочину мати хлопчика перебувала поряд та не вчинила дій щодо припинення поведінки свого співмешканця та надання медичної допомоги дитині. За висновками експертів, хлопчик залишався живим ще 10 годин після отриманих травм і при своєчасній медичній допомозі була можливість врятувати його життя. Жінку було позбавлено батьківських прав щодо двох її малолітніх дітей.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці 40-річна жінка встромила ніж у спину коханого на 8 березня.  Також про те, що на Дніпропетровщині 39-річна жінка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас