ЖИТТЯ

У Дніпрі попрощалися із 15-річною дівчинкою, яка загинула через ракетний удар

Сьогодні у Дніпрі попрощалися із 15-річною дівчинкою, яка загинула через ракетний удар. Завтра, поховають тренера Михайла Кореновського. 

Про це повідомляє “Інформатор із посиланням на “Дніпро обласний”.

Попрощатися із загиблою прийшли її однокласники та багато небайдужих дніпрян. 15-річна Марія Лебідь учениця НВК № 66. Дівчина дуже любила життя, добре вчилася та любила танцювати.

Завтра в останню путь проведуть загиблого тренера з боксу – 39-річного Михайла Кореновського. Прощання відбудеться о 12:00 на Запорізькому цвинтарі.

Загинув Михайло Кореновський

Загинув Михайло Кореновський

Наразі відомо, що трагедія забрала життя 40 людей. Пошуки мешканців будинку продовжаться поки не будуть знайдені тіла усіх загиблих.

В результаті ракетного удару підтверджено загибель Максима Богуцького, випускника минулого року НВК № 111. Про це повідомив ГумДеп Дніпро.

Загинув Максим Богуцький

Загинув Максим Богуцький

Сьогодні, 16 січня, під завалами знайшли мертвими і батьків Анастасії. Про це вона повідомила під час ефіру для «Телеканал Київ», передає Перший Криворізький.

«Головною метою було, щоб знайшли моїх батьків. Мені було все одно, що буде зі мною. Головне, аби дістали їх, але батьки не вціліли. Їх сьогодні дістали з-під уламків», – сказала дівчина.

Нагадаємо, дівчина дивом вижила під час ракетного удару. Вчора спуститися з великої висоти їй допомагали рятувальники. Анастасія знаходилась над прірвою поряд з ванною.

Дівчина дивом вижила

Дівчина дивом вижила

Світла пам’ять дітям, глибокі співчуття близьким та друзям.

Раніше ми повідоми про те, що врятована з-під завалів будинку у Дніпрі дівчина від народження не розмовляє, тому не могла покликати на допомогу. Під завалами загинув відомий тренер з боксу. У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці. У Дніпрі загинуло подружжя з Нікополя, яке переховувалось від обстрілів. Ворожа ракета вбила волонтерку з Донецька та її подругу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас