ЖИТТЯ

У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці: у Дніпрі загинув відомий тренер з боксу

14 січня війська рф поцілили по багатоповерхівці у Дніпрі. Станом на 17:35, 15 січня повідомили про 29 загиблих людей. Серед них – тренер з боксу Михайло Кореновський. 

За інформацією з соціальних мереж, тренер мешкав у квартирі, на кухні якої встояли стільці після удару. Про них Інформатор Дніпро написав у цьому матеріалі.

В одній с зруйнованих квартир жив чудовий чоловік Михайло Михайлович Кореновський. Людина – легенда, яка виховала багато хороших спортсменів, чемпіонів, пишуть у соцмережі.

“Мій син Федір займався в нього. Лише у п’ятницю був на тренуванні. Сьогодні нашого тренера знайшли. ЦАРСТВА ЙОМУ НЕБЕСНОГО І ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!”, – йдеться у повідомленні.

Загинув тренер з боксу Михайло Кореновський

Загинув тренер з боксу Михайло Кореновський

Відомо, що у чоловіка залишилися дружина та двоє діток. У момент вибуху вони були на вулиці, чекали свого батька. Родина залишилися без батька, даху над головою та будь-яких речей. Про це повідомляє Інформатор Дніпро з посиланням на Федерацію боксу України.

Якщо в вас є можливість, то, будь ласка, надайте жінці посильну суму. Реквізити можна знайти тут.

"Стільці незламності"

“Стільці незламності”

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. На той час повітряна тривога в області тривала вже понад півтори години, оскільки росіяни завдали масований ракетний удар по українських містах. Сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областю. На жаль, у Дніпрі ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Один з під’їздів будинку повністю «склався» від вибуху.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас