ЖИТТЯ

У Дніпрі загинуло подружжя з Нікополя, яке переховувалось від обстрілів

У Дніпрі в результаті російського ракетного удару по багатоповерхівці загинуло подружжя. Ірина та Максим разом із двома дітьми пів року тому виїхали з Нікополя, бо місто вже 6 місяців щоденно обстрілюють окупанти. Родина мешкала на 8 поверсі злощасного будинку. 

Про трагедію розповіла родичка загиблих в Instagram. У момент вибуху 9-річний Тимур та 14-річна Кароліна чекали на батьків біля будинку на вулиці. Зараз вони знаходяться у лікарні. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

“Рускій мір” прийшов до нас додому. Багато хто вже знає, багато хто ні, але мовчати тут нереально. Це найпекельніші 12 годин нашого життя… Саме в цьому домі, в цьому злощасному під’їзді жила сестра мого Антона. Восьмий поверх. Сьогодні можна без проблем розгледіти колір шпалер у вітальні, адже ці фото облетіли чи не весь світ. Діти вийшли на вулицю, коли клята бл*діна прилетіла прямо до них у дім”, – розповіла родичка загиблих.

 Як допомогти осиротілим дітям розповіла Валерія Марченко (родичка) у своєму Instagram (_m.valeriya_):

Редакція Інформатора висловлює щирі співчуття родині загиблих…

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. На той час повітряна тривога в області тривала вже понад півтори години, оскільки росіяни завдали масований ракетний удар по українських містах. Сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областю. Нажаль, у Дніпрі ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Один з під’їздів будинку повністю «склався» від вибуху.

Зранку повідомили, що у Дніпрі кільскість загиблих від ракетної атаки зросла до 35. Під завалами загинув відомий тренер з боксу. У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас