ЖИТТЯ

Не могла покликати на допомогу: врятована з-під завалів будинку у Дніпрі дівчина від народження не розмовляє

Дівчина, яку врятували учора з-під завалів будинку у Дніпрі від народження не розмовляє, тому не могла покликати на допомогу. На момент вибуху вона перебувала у квартирі зі своїм чоловіком та маленьким синочком. Поки знайшли нещасну, вона 20 годин перебувала на морозі легко одягнена.

Про це розповіла у соцмережах знайома родини Юлія Коломієць, повідомляє Інформатор з посиланням на “Дніпро обласний”.

Виявилося, що чоловік та дружина з дитинства не розмовляють. Вони навіть не могли покликати на допомогу, коли сталося лихо. Ось, що пише знайома родини Юлія:

“Катя Кулак-Зеленська. Вона та її чоловік Льоша (Царство Небесне) від народження глухонімі. Разом були понад 10 років. Катя пробула 20 годин на морозі в одному топі та лосинах. Льоша та їхній зовсім маленький син загинули під завалами. Якщо раптом Льоша і був живий якийсь час – ні він, ні Катя не могли навіть покликати на допомогу. Катя дочекалася. PS. Сподіваємося все ж на диво. Можливо, чоловік дівчини та син живі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. На той час повітряна тривога в області тривала вже понад півтори години, оскільки росіяни завдали масований ракетний удар по українських містах. Сили ППО збили 6 з 8 ракет над Дніпропетровською областю. Нажаль, у Дніпрі ракета Х-22 влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Один з під’їздів будинку повністю «склався» від вибуху.

Зранку повідомили, що у Дніпрі кільскість загиблих від ракетної атаки зросла до 35. Під завалами загинув відомий тренер з боксу. У момент вибуху дружина з дітьми чекала батька на вулиці. У Дніпрі загинуло подружжя з Нікополя, яке переховувалось від обстрілів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас