Нікополь До сайту

10 ознак того, що у вас є психологічні травми

Психологічну травму можна отримати як у дитячі роки, так і у зрілому віці. Можна сміливо сказати, що так чи інакше практично всі люди травмовані. Ви вважаєте, що це не так і ви – виняток із правил? Однак, щоб спростувати це твердження, ознайомтеся з основними ознаками, які свідчать, що психологічна травма у людини є. Якщо більшість пунктів збіглася, вам потрібна допомога кваліфікованого психолога. Чим раніше ви відвідаєте його, тим краще.

Про психологічні травми, їх основні ознаки, розповіла Катерина Панченко, дипломована психолог-сексолог із Нікополя. Про це повідомляє Інформатор.

Реклама

10 ознак того, що у вас є психологічні травми

Звичайно, це далеко не всі ознаки наявності у людини психологічної травми. Але саме вони найчастіше зустрічаються у практиці психологів. Якщо ви помітили збіг за багатьма пунктами, настав час звернутися за психологічною допомогою.

Раніше Інформатор писав про те, як вилікувати розбите серце. 8 життєвих уроків від психолога Катерини Панченко, шукайте тут. Також про те, що вбиває кохання. ТОП-10 найчастіших помилок читайте тут. Хто такий сексолог, і коли треба до нього звертатися? Про це і багато іншого читайте у нашому інтерв’ю з Катериною Панченко.

Реклама

Любов Уллянська