ЖИТТЯ

Мінреінтеграції застерігає орендодавців від махінацій із компенсаціями за житло

В Україні власникам житла передбачена компенсація витрат за програмою «Прихисток». Її розмір становить близько 450 гривень на місяць. Це 14,77 гривні на день за умови безоплатного розміщення одного ВПО.  

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає Інформатор.

Якщо власник житла отримує компенсацію у межах проєкту «Прихисток» він має право брати кошти за оренду з переселенців.  Відшкодування не надається за розміщення осіб, з якими у власника житла є родинні зв’язки. Це може бути чоловік, дружина, батько, мати, діти, онуки, зокрема повнолітні.

У Мінреінтеграції просять, у разі виявлення порушень повідомляти до органів місцевої влади, відповідних військових адміністрацій або на “гарячу лінію” номером: 15-48.

Раніше ми повідомили про те, що треба знати, аби скористатися програмою компенсації від держави за зруйноване житло. Також раніше ми інформували, що у Нікополі стартував проєкт про воєнні злочини проти людей та довкілля. І куди повідомляти про екологічні злочини загарбників. Також мер Нікополя на прес-конференції розповів про дороги, свердловини, руйнування й евакуацію з модульного містечка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас