ЖИТТЯ

Лютий принесе в Україну зміну погоди через скандинавський циклон Margrit

Лютий в Україну принесе зміну погоди. У четвер з північного заходу Європи прийдуть атмосферні фронти далекого скандинавського циклону Margrit. Вони принесуть на захід – дощі, на північ і у центр країни – дощ з переходом у мокрий сніг.

Про це повідомляє синопткиня Наталя Діденко, передає Інформатор.

У східних областях, більшості центральних та в південній частині істотні опади малоймовірні. Щодо вітру, то він буде західних напрямків, поривчастий. На заході та півночі можливо сильний, до 15 – 18 метрів за секунду.

Температура повітря на початку лютого суттєво не міняється. Найближчої ночі буде від 3 градусів морозу до 2 тепла. Вдень очікується +1… +7 градусів.

У Києві 1-го лютого опадів не передбачається. Збільшиться хмарність, а ввечері пройде невеликий мокрий сніг та дощ. Найближчої ночі у столиці близько нуля, а вдень буде +3… +5 градусів.

Надалі в Україні переважатиме волога, проте нехолодна погода з невеликими коливаннями температури повітря. Синопткиня обіцяє, що буде вітряно.

“Старенький січень йде на пенсію, впорядкувавши синоптичну ситуацію красивими хмарками, помив чашку, почистив морозні файли, протер офісний стіл та клавіатуру, провітрив робочий кабінет сонечком та теплою погодою – все підготував для нового хвацького керівника, молодого лютого”, – так красномовно описала місяць, що минає Наталка Діденко.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас