Нікополь До сайту

Прикинулась військовою: на Дніпропетровщині студентка ошукала жінку на понад 800 тис грн

На Дніпропетровщині студентка вишу просила у соцмережі гроші на лікування, видаючи себе за військову. 20-річній дівчині вдалося привласнити понад 800 тисяч гривень. Однак аферистку викрила кіберполіція. 

Про це повідомиила пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Реклама

У Дніпрі дівчина створила фейкову сторінку військовослужбовця ЗСУ. Видаючи себе за захисника України, вона познайомилася з іншою жінкою у соціальній мережі.

За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури, аферистка переконувала співрозмовницю, що їй потрібні гроші на лікування та відновлення після отриманого поранення. Введена в оману жінка перерахувала на картку студентки понад 800 тисяч гривень. Під час обшуків у 20-річної дівчини вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури студентці повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України). Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Дівчині загрожує до дванадцяти років за ґратами.

Реклама

Студентка шукала жінку на понад 800 тис грн

Раніше ми повідомили про те, що 28-річна мешканка Дніпропетровщини ошукала “коханого” на 230 тисяч гривень. І про те, що в Покрові 32-річна жінка обікрала довірливу сусідку. І про те, що у Нікополі та районі викрили двох раніше судимих крадіїв. До жителя Покрова знайома привела чоловіка, щоб відібрати гроші.

Альона Антонова

Реклама