ЖИТТЯ

До жителя Покрова знайома привела чоловіка, щоб відібрати гроші

У Покрові затримали 42-річного чоловіка. Він скоїв розбійний напад на місцевого жителя. Нападник відібрав у нього гроші. На прохання їх повернути, злодій дістав з кишені розкладний ніж.

Про це повідомляє районне управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

21 січня близько 20:40 до поліції надійшов виклик від 43-річного жителя Покрова. Він розповів, що до нього у квартиру прийшла знайома з якимось чоловіком. Під час розмови той чоловік напав на нього та забрав гроші.

Оперативники встановили особу злочинця. Ним виявився раніше неодноразово засуджений містянин. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили ніж та викрадені кошти. Їх повернули власнику.

22 січня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. До того ж йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що в Покрові 32-річна жінка обікрала довірливу сусідку. І про те, що у Нікополі та районі викрили двох раніше судимих крадіїв. І про те, що на Дніпропетровщині затримали 24-річного крадія. І про те, що 28-річна мешканка Дніпропетровщини ошукала “коханого” на 230 тисяч гривен.

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас