ЖИТТЯ

Прикинулась військовою: на Дніпропетровщині студентка ошукала жінку на понад 800 тис грн

На Дніпропетровщині студентка вишу просила у соцмережі гроші на лікування, видаючи себе за військову. 20-річній дівчині вдалося привласнити понад 800 тисяч гривень. Однак аферистку викрила кіберполіція. 

Про це повідомиила пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

У Дніпрі дівчина створила фейкову сторінку військовослужбовця ЗСУ. Видаючи себе за захисника України, вона познайомилася з іншою жінкою у соціальній мережі.

За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури, аферистка переконувала співрозмовницю, що їй потрібні гроші на лікування та відновлення після отриманого поранення. Введена в оману жінка перерахувала на картку студентки понад 800 тисяч гривень. Під час обшуків у 20-річної дівчини вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури студентці повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України). Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Дівчині загрожує до дванадцяти років за ґратами.

Студентка шукала жінку на понад 800 тис грн

Студентка шукала жінку на понад 800 тис грн

Раніше ми повідомили про те, що 28-річна мешканка Дніпропетровщини ошукала “коханого” на 230 тисяч гривень. І про те, що в Покрові 32-річна жінка обікрала довірливу сусідку. І про те, що у Нікополі та районі викрили двох раніше судимих крадіїв. До жителя Покрова знайома привела чоловіка, щоб відібрати гроші.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас