ЖИТТЯ

В Покрові 32-річна жінка обікрала довірливу сусідку

6 січня до поліції звернулась 65-річна пенсіонерка. Вона повідомила, що з її карти викрали гроші. Як з’ясували правоохоронці, до цього причетна сусідка. Дізнавшись пароль від банківського застосунку, 32-річна жінка перевела на свою картку майже 5 тисяч гривень.

Про це повідомляє Нікопольське РУП, передає Інформатор.

Виявилось, що на початку грудня довірлива пенсіонерка звернулась за допомогою до своєї сусідки по під’їзду. Вона попросила змінити пароль її банківської карти.

8 грудня сусідка попросила телефон у пенсіонерки. Пояснила, що їй потрібно подзвонити. Далі – переслала на свій рахунок кошти пенсіонерки. Спочатку 1300 гривень, потім 1500 гривень, а наступного дня ще 2000 гривень. Відсутність грошей на власній картці жінка виявила майже через місяць.

19 січня сусідці-зловмисниці повідомили про підозру за трьома фактами злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України.

Раніше ми повідомили про те. що у Нікополі та районі викрили двох раніше судимих крадіїв. І про те, що на Дніпропетровщині затримали 24-річного крадія. І про те, що 28-річна мешканка Дніпропетровщини ошукала “коханого” на 230 тисяч гривен.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас