ЖИТТЯ

Правоохоронці Нікополя затримали 44-річного серійного крадія

У Нікополі правоохоронці затримали серійного крадія. Чоловік проникав у будинки коли власники біди відсутні. Злочинцю загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Вночі 7 січня чоловік проник до приватного будинку віджавши вікно. Він викрав побутову техніку та електричний інструмент. Правоохоронці затримали зловмисника – ним виявився 44-річний раніше засуджений за майнові злочини містянин.

В ході розслідування було зібрано речові докази ще за трьома фактами крадіжок з квартир, вчинених чоловіком у грудні 2023 року. На одну з крадіжок зловмисник взяв з собою 38-річного спільника.

25 січня чоловікам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 8 років позбавлення.

Раніше ми повідомили про те, що прокуратура вимагає взяти під варту мешканця Нікополя, який катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка. У Дніпропетровській області 11 поліцейських порушили Закон.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас