ЖИТТЯ

Катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка: прокуратура вимагає взяти під варту мешканця Нікополя

У Нікополі 39-річний чоловік протягом місяця катував 5-річного пасинка в його дитячій кімнаті. Підозрюваний, нібито «за погану поведінку» неодноразово бив хлопчика по голові та тілу, тримав його прикутим металевим ланцюгом до стіни.

На тілі та руках дитини залишилися множинні садна та синці. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію. У ході огляду квартири правоохоронцями виявлено та вилучено металевий ланцюг та гаки, які використовував чоловік для «виховання».

Ланцюг "для виховання"

Ланцюг “для виховання”

Вітчим знущався над пасинком

Вітчим знущався над пасинком

Дитину допитали з використанням методики “Зелена кімната”, яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження із неповнолітніми. За результатами комплексу слідчих заходів інформація щодо знущання над хлопчиком підтвердилася. Наразі він перебуває у рідного батька.

Катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка

Катував та тримав на ланцюгу 5-річного пасинка

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактами катування та незаконного позбавлення волі малолітньої дитини (ч.ч. 1, 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 КК України). Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прокуратура вимагає від суду взяти чоловіка під варту

Прокуратура вимагає від суду взяти чоловіка під варту

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині службова собака Тайсон розшукала пенсіонерку. На Дніпропетровщині під час застілля молодик до смерті забив приятеля. У Нікополі чоловік вдарив двох друзів по чарці ножем. У Марганці 38-річний чоловік пограбував пенсіонера.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас