ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині вибухнула автівка, в якій знаходились двоє людей

20 січня, близько 15:00 до поліції повідомили про вибух автомобіля. Під час інциденту в авто знаходились двоє людей. Травми отримав 34-річний чоловік.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Інцидент трапився на вулиці Підмогильного у Дніпрі. На місце події прибули слідчі, криміналісти, вибухотехніки та кінологи. Попередньою відомо, що стався вибух невідомого предмету. Через що було травмовано водія.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини зʼясовують правоохоронці.

Раніше ми повідомили про те, що військові рф вдарили дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. БпЛА  влучив у автівку з людьми. Також про те, що на Дніпропетровщині 38-річний чоловік залишив гранату у зведеному стані на підвіконні. І про те, що за рік Нацполіція вилучила понад 5 тис одиниць вогнепальної зброї та 1,8 млн боєприпасів. Також писали про випадок в Марганці. Там чоловік з гранатою взяв заручницю та підірвав боєприпас в пенсійному фонді. І у  Кривому Розі патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю та гранатами. Також на Дніпропетровщині у 27-річного чоловіка вилучили п’ять гранат та патрони.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас