ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 38-річний чоловік залишив гранату у зведеному стані на підвіконні

14 січня близько 21:00 в центральному районі міста Кам’янське стався інцидент. Поліцію повідомили про вибух на вулиці Польській. Пізніше з’ясувалось, що внаслідок вибуху було пошкоджено вікно житлового будинку та інтер’єр оселі. Ні місці події вилучили залишки гранати.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 38-річний місцевий житель. Чоловік прийшов до будинку знайомого, з яким конфліктував і залишив йому на підвіконні гранату, яка надалі вибухнула. Зробив це з хуліганських дій.

Залишив на підвіконні гранату, яка вибухнула

Залишив на підвіконні гранату, яка вибухнула

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про запобіжний захід.

Раніше ми повідомили про те, що за рік Нацполіція вилучила понад 5 тис одиниць вогнепальної зброї та 1,8 млн боєприпасів. Також писали про випадок в Марганці. Там чоловік з гранатою взяв заручницю та підірвав боєприпас в пенсійному фонді. І у  Кривому Розі патрульні затримали двох чоловіків зі зброєю та гранатами. Також на Дніпропетровщині у 27-річного чоловіка вилучили п’ять гранат та патрони.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас