ЖИТТЯ

Атака дронами на Марганець: поранений 19-річний хлопець розповів подробиці

17 січня, військові рф вдарили дроном-камікадзе по Марганецькій громаді.  БпЛА  влучив у автівку, яка рухалась дорогою. Всередині були люди, серед яких двоє дітей. Саме вони отримали поранення. 13-річний хлопець знаходиться у важкому стані. 19-річний Максим – у стані середньої тяжкості. Він пригадав події того страшного дня. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Суспільне.

Поранений Максим у лікарні розповів, що того дня їхав з родиною на автівці у місто. Під часи подорожі в них влучив дрон.

“Ми зрозуміли, що почало щось “жужати” над автівкою, а потім різко воно влетіло”, – згадує хлопець. У нього уламкове поранення обличчя. Він лікується, але хоче швидше додому.

Максим пам’ятає, як “швидка” забрала до лікарні його молодшого брата. Він отримав серйозніші травми і перебуває у Дніпрі.

Як вже повідомляли, за фактом обстрілу відкрили кримінально провадження. А прокуратура розпочала досудове розслідування за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що вночі загарбники з артилерії поцілили по Нікополю та Марганцю. І про те, що загарбники нещадно обстрілюють Нікополь та район дронами та артилерією.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас