ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині позбавлена права керування водійка вчинила ДТП з патрульним автомобілем

Днями патрульний екіпаж Дніпра на одному з перехрестів поліцейські помітили Audi A6 із номерним знаком, що йому не належить. На вимогу зупинитись автівка лише пришвидшила швидкість. На вулиці Вернадського автомобіль порушника зіткнувся автомобілем іншого екіпажу, що також подавав вимогу про зупинку. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення патрульної поліції у Дніпропетровської області.

За кермом Audi перебувала жінка. В неї помітили ознаки сп’яніння. Водійка погодилась пройти освідування за допомогою Драгера. Результат показав, що у її крові було 0,70 проміле алкоголю. Також з’ясувалося, що вона позбавлена права керування авто.

На жінку склали протоколи за ч.1 ст. 130(Керування у стані сп’яніння), за ч.5 ст.126 (Керування ТЗ особою, що позбавлена права керування), ст. 124(Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, та дві постанови за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків та невиконання вимог про зупинку. Її відсторонили від керування. Автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового зберігання авто.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області 20-річний чоловік викрав автівку та потрапив на ній у ДТП. Також на Дніпропетровщині 19-річний юнак викрав автомобіль та мотоцикл.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас