ЖИТТЯ

У Кривому Розі п’яний водій Volkswagen тікаючи від поліції протаранив стовп

Днями, в комендантську годину, у Кривому Розі інспектори помітили автомобіль Volkswagen, припаркований біля будинку із працюючими двигуном. Як тільки поліцейські наблизились до автівки, водій почав їхати та прискорюватись. На вимогу зупинитись він не реагував.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Патрульної поліції Кривого Рогу.

Під час руху 51-рвчний водій не врахував швидкості, виїхав за межі проїзної частини та наїхав на електроопору, та це його не зупинило. Спільними зусиллями двох екіпажів вони заблокували автівку. Водій намагався втекти пішки та порушника затримали.

Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього ознаки сп‘яніння. Пройти огляд або тест керманич відмовився.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали, а саме: протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 47-річний п’яний водій ВАЗ врізався в дерево. Також у Нікополі п’яний 70-річний винуватець ДТП поранив себе ножем у відділку поліції.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас