ЖИТТЯ

40-річний житель Покрова здавав неіснуюче житло у різних регіонах України

Поліцейські Нікопольщини викрили шахрая. Чоловік здавав неіснуюче житло у різних регіонах України. Злочинцем виявився 40-річний житель Покрова.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу районного управління поліції Нікополя.

В орендаторів шахрай просив передплату на картку у розмірі від 500 до 4500 гривень. Отримавши гроші, блокував клієнтів та не виходив на зв’язок.

За сприяння Кіберполіції зібрали докази шахрайської діяльності чоловіка. Виявили, що він розміщував на інтернет-платформах неправдиві оголошення про оренду неіснуючих квартир.

При спілкуванні з клієнтами відправляв банківську картку для внесення передплати. Після отримання грошей не виходив на зв’язок.

19 грудня чоловіку повідомили про підозру за вісьма епізодами кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 (шахрайство). Проводиться досудове розслідування.

Раніше в поліції повідомили про те, як захиститися від шахраїв на сайті знайомств. І про  те, як не потрапити у пастку шахраїв, які повідомляють про виграші призів. І про нову схему шахрайства через Facebook. Як не потрапити у пастку шахраїв, які телефонують від імені банків.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас