ЖИТТЯ

Двоє мешканців Дніпропетровщини намагалися перетнути кордон з підробленими документами

Впродовж тижня прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох чоловіків при спробі перетину кордону за «липовими» документами. Серед затриманих був житель Дніпра та Кривого Рогу. Двоє інших з Полтави та Ужгорода.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

43-річний житель Кривого Рогу намагався виїхати за «липовими» документами, а саме посвідченням військовозобов’язаного та довідкою про проходження лікарської комісії. Але прикордонник пункту “Косино” помітив на них ознаки підробки та затримав “туриста”.

 

На іншому пункті “Дякове” 49-річний житель Дніпра надав інспектору нотаріально завірену копію пенсійного посвідчення інваліда другої групи своєї дружини та копію довідки медичної експертної комісії. Довідка була підробною і це помітив прикордонник. Чоловіка затримали.

Не вдалося виїхати цього тижня й ще двом громадянам України. Їх документи також виклали сумнів у прикордонників.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині пастор допомагав втекти за кордон чоловікам. І про те, що на Дніпропетровщині 34-річна жінка за сім тисяч доларів переправляла за кордон чоловіків. Скільки чоловіків призовного віку втекли з Дніпропетровщини за кордон під час війни. Також про те, що мешканець Дніпра підроблював довідки для виїзду за кордон військовозобов’язаних.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас