ЖИТТЯ

Хотів потрапити в Румунію: жителя Дніпропетровщини майже дві доби шукали у засніжених горах

На Закарпатті у горах шукали 40-річного жителя Дніпра, який намагався порушити кордон. Чоловіка знайшли 26 листопада о 4-й ранку. Чоловік майже дві доби блукав засніженим високогір’ям у пошуках кордону та ледь не замерз.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, передає Інформатор.

Пропажу знайшли прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону разом із рятувальниками. Цьому передувало повідомлення від румунських колег про людину, яка знаходиться на горі Піп Іван Мармароський та просить допомоги.

Прикордонники Румунії отримали повідомлення із геоданими, які вказували про перебування чоловіка на території України. Тож, наші прикордонники спільно із пошуково-рятувальним відділенням негайно відправились на пошуки. Процес ускладнювали погодні умови: високий сніговий покрив, погана видимість та повалені дерева. На автомобілі ніяк не проїдеш.

Процес пошуку ускладнювали погодні умови

Процес пошуку ускладнювали погодні умови

Хотів потрапити в Румунію

Хотів потрапити в Румунію

Чоловіка виявили за 3 кілометри від кордону. Він був одягнений у джинси та кросівки, без спеціального спорядження. Своїм рятувальниками не став пояснювати, чому опинився в горах. Лише згодом зізнався у намірах незаконно потрапити до Румунії. Він хотів, щоб його врятували саме прикордонники сусідньої держави, тому і зателефонував лише їм. А зустрічі з українськими він не зрадів. Був не задоволений довгим очікуванням на допомогу.

Жителя Дніпропетровщини майже дві доби шукали у засніжених горах

Жителя Дніпропетровщини майже дві доби шукали у засніжених горах

Чоловік був одягнений лише у джинси та кросівки

Чоловік був одягнений лише у джинси та кросівки

Замерзлого чоловіка доправили до лікарні. З ним все добре. Наразі прикордонники встановлюють всіх причетних до організації незаконної подорожі жителя Дніпра.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині пастор допомагав втекти за кордон чоловікам. І про те, що на Дніпропетровщині 34-річна жінка за сім тисяч доларів переправляла за кордон чоловіків. Скільки чоловіків призовного віку втекли з Дніпропетровщини за кордон під час війни. Також про те, що мешканець Дніпра підроблював довідки для виїзду за кордон військовозобов’язаних.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас