ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині пастор допомагав втекти за кордон чоловікам

Перед судом постане пастор з Кривого Рогу, який незаконно переправляв чоловіків за кордон. Він виготовляв ухилянтам фіктивні документи. А також самостійно вивозив їх за кордон своїм транспортом. 

Про це повідомляє портам МВС, передає Інформатор.

31-річний житель Кривого Рогу позиціонував себе як пастор та проповідник у трьох різних релігійних організаціях. У фіктивних документах своїх “клієнтів” він зазначав, що ті нібито є дияконами або проповідниками.

4 серпня правоохоронці затримали чоловіка та одного з «клієнтів» під час спроби незаконного перетину кордону України. Встановлена його причетність до вчинення десяти таких злочинів.

Кримінальне провадження було відкрито за ч. 1 та ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерований до суду.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 34-річна жінка за сім тисяч доларів переправляла за кордон чоловіків. Скільки чоловіків призовного віку втекли з Дніпропетровщини за кордон під час війни. Також про те, що мешканець Дніпра підроблював довідки для виїзду за кордон військовозобов’язаних.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас