ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині чоловік збив жінку на пішохідному переході та втік з місця ДТП

На Дніпропетровщині поліція затримала підозрюваного у смертельній ДТП. Аби уникнути покарання водій-порушник втік до Донеччини, та був оперативно затриманий правоохоронцями.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

18 вересня, о 19:04, до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Дніпровська та проспекті Шахтобудівників, в Павлограді сталася ДТП. Водій автомобіля «Volkswagen Golf Variant» здійснив наїзд на жінку-пішохода коли вона йшла по пішохідному переходу.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці події. Порушник з місця аварії втік. Його затримали на території Донецької області колеги з поліції Донеччини та передали для проведення слідчих заходів. Наразі порушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці 64-річну жінку збила автівка. Також подружжя поліцейських з Нікополя надало допомогу чоловіку, автівка якого перекинулась внаслідок ДТП.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас