ЖИТТЯ

Патрульному, який смертельно ранив пасажира Jaguar у Дніпрі, змінили запобіжний захід

Патрульному, який 29 серпня у Дніпрі стріляв в пасажира Jaguar, змінили запобіжний захід. Єгор Звонков знаходитиметься під домашнім арештом з 22:00 до 6:00. Більш того, правоохоронець може повернутися до своєї роботи.

Про це повідомив адвокат патрульного Богдан Забара, — пише Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Досудове розслідування по справі смертельної стрілянини завершили 16 листопада. В діях напарниці патрульного Анастасії Жили не знайшли порушень. Жінці дозволили повернутися до роботи у поліції.

Запобіжний захід

Запобіжний захід

В Instagram Анастасія виклала спільне фото з напарником Єгором Звонковим. Вона написала: “Це маленька перемога. Крокуємо впевнено далі”.

Нагадаємо, 29 серпня на проспекті Мазепи поліцейські зупинили автомобіль Jaguar за порушення правил дорожнього руху. Між парою та патрульними почався конфлікт, який переріс у бійку. Правоохоронцю довелося застосувати зброю,  він смертельно поранив чоловіка. У салоні автомобіля також були двоє дітей, один із яких зняв на відео інцидент. Пізніше стало відомо, що поліцейського затримали. Відео з бодікамер показало, що в ході конфлікту чоловік дозволяв собі грубості на адресу патрульних. Також ми розповідали, як минув перший суд над поліцейським.

Раніше ми повідомили про те, що завершено досудове розслідування авіакатастрофи в Броварах, коли загинуло керівництво МВС. Також повідомили про те, що рятувальники Нікополя показали фото порятунку чоловіка з місця обстрілу. І про те, що у Нікополі двох лейтенантів поліції відзначили нагородами.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас