ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині посеред білого дня стріляли в людину: відео

У п’ятницю, 8 вересня, у Кам’янському на вулиці Сагайдачного близько, 13:00 з пістолета стріляли в чоловіка. Внаслідок отриманих поранень постраждалий 29-річний чоловік загинув. А Стрілок зник на автомобілі Subaru Forester. У зв’язку з цим в Дніпропетровській області введено поліцейську операцію. 

Поліція просить з порозумінням поставитись до проведених заходів. Про це повідомляє  Інформатор Дніпро  із посиланням на Кам’янське районне управління поліції, передає Інформатор.

Крім того, з’явилося відео моменту вчорашньої стрілянини. На кадрах видно, як біля будинку стоїть чоловік та розмовляє по телефону. Далі приїжджає сірий Subaru, з якої вийшли двоє чоловіків.

Водій привітався з ним та продовжив стояти біля автівки, а той, який сидів на пасажирському сидінні, відійшов з чоловіком у сторону. Пізніше між ними виник конфлікт, пасажир щось дістав з машини і під час бійки роздалися постріли.

Після стрілянини машина Subaru Forester поїхали з місця події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Раніше ми повідомили про те, що постраждалій патрульній з Дніпра небайдужі зібрали понад 1,1 мільйона гривень.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас